Tjänster

VÅR FLYTTFIRMA I HELSINGBORG HJÄLPER DIG HELA VÄGEN

Vår flyttfirma i Helsingborg tar hand om din flytt hela vägen. Vi hjälper till med många typer av flyttar som bohagsflytt, kontorsflytt, flytt av piano och andra tunga eller ömtåliga föremål.

NERMONTERING, PACKNING, EMBALLAGE OCH MONTERING

Vi kan förse er med rätt emballage och kan även erbjuda nermontering och packhjälp. Allt packas in i flyttbilen med god omsorg för att skydda allt under transporten. Med vår erfarenhet av att organisera packning och flyttlass blir flytten smidig. Väl på plats kan vi även hjälpa till med montering så att du snabbt kommer i ordning.

FLYTTEN

Våra medarbetare tar väl hand om alla dina ägodelar på ett tryggt och varsamt sätt genom hela resan. Vi har både kunskap och erfarenhet av att organisera både packning och lastningen av flyttlasset. Allt för att dina ägodelar och ömtåligt gods ska transporteras säkert genom hela resan. För din trygghet har vi också alla viktiga försäkringar som exempelvis ansvarsförsäkring.

FLYTTSTÄDNING

När hemmet och lokalerna ni flyttar från är tömda kan vi även ta över ansvaret för flyttstädning. Allt blir ordentligt städat och rengjort för en godkänd slutbesiktning. Du slipper lägga tid och fokus på det du lämnar och kan istället fokusera på din nya bostad eller dina nya lokaler.