Hur ska jag planera för flytten?

Flyttfirma Helsingborg

Det finns en hel del att tänka på inför en flytt och mycket som behöver planeras. För att slippa känna oro, stress och en stor press för alla förberedelser och själva flytten kan du boka en billig flyttfirma om du bor i närheten av Helsingborg. Vi är proffs på det här och med vår erfarenhet går allting mycket enkelt och snabbt.

En snabb checklista för att planera din flytt

Glöm inte alla ändringar: Adressändring, eftersändning av post, tidningar, elavtal och andra abonnemang
Flyttlådor: Skaffa fler flyttkartonger än du har tänkt dig – det går åt många fler än du tror
Rensning och packning: sälj på Blocket det du inte använder och det som inte går att sälja körs till tippen
Boka flyttfirma eller hyr flyttbil: tänk på att vara ute i god tid så att det finns hjälp för just din flyttdag
Flyttstädning

Tiden går fort även om du är ute i god tid

Det finns ofta ganska gott om tid innan en flytt när man köper en ny bostad, ofta flera månader. Vi vet alla hur det funkar med de stora sakerna vi har framför oss. Även om vi har mycket god tid på oss så känner vi att det är lugnt, det är ingen stress, jag kan börja så småningom. Rätt som det är har tiden gått väldigt fort. Det är kanske bara en eller två veckor kvar till flytt.

Börja planeringen i god tid och ta gärna kontakt med en flyttfirma i Helsingborg så kan du få deras hjälp i planeringen med checklistor och annan viktig bra-att-ha information inför din flytt. Det kan bli ganska billigt också att anlita en flyttfirma om du redan från början i en tidig kontakt kan diskutera hur just dina behov ser ut. Ofta blir det till exempel mycket billigare att ta även flyttstädningen via flyttfirman istället för att ta en separat flyttstädfirma.

Boka flytt med billig flyttfirma i Helsingborg i god tid

Boka din flytt med flyttfirma i god tid så att du även kan få hjälp med de bitarna du vill göra själv. I Helsingborg finns billig flyttfirma som kan hjälpa dig med allt du behöver. Du kan bland annat få hjälp med:

  • Checklista för packningen
  • Emballage till packningen
  • Nermontering av möbler
  • Flytten
  • Flyttstädning
  • Montering av möbler på nya stället

Billigt med flyttfirma genom RUT-avdraget

Tänk på att du kan med hjälp av RUT-avdraget få upp till 50% av arbetskostnaden vid en flytt. Maxtaket på ROT- och RUT-avdraget tillsammans är på 50 000 per person och år. Avdraget gör att det blir ganska billigt att anlita en flyttfirma. Visst är det skönt att låta någon annan ta hand om det så att det går snabbt och smidigt! Bara tänk på vad du har samlat på dig för varje år och har du familj har du säkert samlat på dig ett rejält bohag och en massa pinaler.
Kontakta en billig flyttfirma i Helsingborg så slipper du all stress och tunga lyft och känner dig utvilad inför inflyttningsfesten i stället!